Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Jaarlijks congres Effecten van Toezicht en Handhaving en Gedrag

Toezicht met effect!

 

 

Inschrijving jaarlijks congres geopend: 'E=mc²? Op zoek naar de ideale formule’

Op 13 november 2012 organiseert het meerjarenprogramma Effecten van toezicht, samen met het professionaliseringsprogramma Handhaving en Gedrag, haar jaarlijks congres. De titel van dit vierde congres luidt ‘E=mc²? Op zoek naar de ideale formule’.

Het congres is bedoeld voor medewerkers bij handhavings- en toezichtorganisaties, wetenschappers en beleidsmedewerkers van departementen. Het congres vindt dit keer plaats in "1931", het congrescentrum van de Brabanthallen in Den Bosch. De toegang is gratis, inschrijven kan via deze link.

Tijdens dit congres staat de wereld van de onder toezicht staande centraal. Handhaving en toezicht zijn gericht op de bevordering van de naleving van wet- en regelgeving. Handhaving wint aan effectiviteit naarmate meer rekening wordt gehouden met de kenmerken en intenties van de persoon, onderneming of instelling en de context waarin de onder toezicht staande zich bevindt. Hoe meer daarover bekend is, des te meer kunnen interventies op maat worden gesneden zodat toezichts- en handhavingsinspanningen aan kracht winnen. Uiteraard blijft effectmeting nodig om de effecten daadwerkelijk vast te stellen.

Klik hier voor het volledige programma van deze dag. U kunt deelnemen aan twee van de elf hoorcolleges en werkcolleges die worden aangeboden. Daarnaast biedt deze dag alle ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met uw collega’s uit de handhavings- en toezichtpraktijk en wetenschappers op dit terrein.

 Locatie Congrescentrum 1931, Den Bosch
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.