Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Schakeldag: kijk over de schutting!

In vijftig sessies wordt uw deskundigheid bijgespijkerd en delen we de nieuwste ontwikkelingen. Tijdens de pauzes kunt u netwerken en is er op het Marktplein een ruime keuze aan stands met informatie van Agentschap NL en onze netwerkpartners. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet? Op deze website vindt u een foto- en video-impressie van de afgelopen Schakeldag. Reserveer nu alvast 7 juni in uw agenda!

Integraal werken
Integraal werken is het centrale thema tijdens deze Schakeldag. Met u onderzoeken we of integraal werken het nieuwe panacee is.
Integraliteit wordt steeds belangrijker in ons dagelijks werk. Functies en kennis gaan samen: of het nu gaat om de Omgevingsvergunning, het werken in (toekomstige) Regionale Uitvoeringsdiensten, of betere dienstverlening naar burgers en bedrijven via fysieke of digitale één-loketfuncties. Ook in het toezicht neemt het ‘voor elkaar kijken’ toe. En de afstemming tussen economie, milieu, mobiliteit, ruimtelijke ordening, bouwen en wonen vergen nieuwe samenwerkingsverbanden binnen en tussen overheid, bedrijven en burgers. 

Organiseren
Hoe kun je dit goed organiseren? Deskundigheid blijft belangrijk, maar wordt in een groter geheel ingebed en afgestemd. Dit biedt nieuwe kansen en vraagt een andere aanpak. Wat betekent dat voor u en uw werkgebied? Welke nieuwe kennis en vaardigheden zijn daarvoor nodig? Hoe richten we onze organisaties en werkprocessen hier slim op in? En hoe zorgt u dat u hierop voorbereid bent? Kortom: over welke schutting kijkt u heen?

'Losse schakels'
Veel workshops belichten de samenhang tussen de verschillende domeinen en uitvoeringspartners. Laat u inspireren tot een persoonlijke verkenning van de kansen en uitdagingen die deze ontwikkelingen voor u in petto hebben. In de loop van dit jaar organiseert InfoMil ook losse ‘schakels’. Dit zijn deskundigen- of actualiteitsworkshops over specifieke thema’s. Via de InfoMil-website houden we u hiervan op de hoogte.
 
Programma en registratie
Het programma en de openingsdatum van registratie is nu nog niet bekend. Wij houden u op de hoogte!


 Locatie NBC in Nieuwegein
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.