Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

CCV: Bijeenkomst Netwerk Handhavingsregisseurs

Het Netwerk Handhavingsregisseurs organiseert op 12 april 2011 een bijeenkomst bij het CCV te Utrecht.

Kosten
Deelname is gratis

Beschrijving
Het Netwerk staat open voor handhavingsregisseurs werkzaam bij grote en kleine gemeenten. Zij wisselen informatie uit over alle voorkomende gemeentelijke handhavingstaken. Milieu, APV, bouwen, omgevingsdiensten, hennepkwekerijen, illegale reclames, alles kan aan de orde komen. Gemeenten wisselen informatie uit, evenals successen en best practices. Het Netwerk komt ongeveer twee tot drie keer per jaar bij elkaar. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) biedt onderdak aan deze bijeenkomsten.

Het thema en de gastsprekers voor 12 april a.s. zijn nog niet definitief vastgesteld. Een ieder kan hiervoor nog ideeën aanleveren. Het netwerk is namelijk vóór en door de handhavingsregisseurs. Het thema van de vorige bijeenkomst in november 2010 was 'handhaven in tijden van bezuinigingen'. De presentaties die tijdens deze eerste bijeenkomst werden verzorgd door Fred Kok van het LOM en Mathijs Snel en Rens Wisselo van de gemeente Hilversum zijn verkrijgbaar bij de secretaris Femke Wuijts en/of Martine Tieleman.

Programma
Het definitieve programma met thema voor 12 april volgt nog. Een aantal agendapunten komt standaard voorbij:

  • ontwikkelingen in de handhaving;
  • uitwisselen successen en ervaringen;
  • nieuwe initiatieven.

Tijdens en na de bijeenkomst is er natuurlijk tijd om kennis te maken met collega-regisseurs uit andere gemeenten. Waarom helemaal zelf het wiel uitvinden, als je ook ervaringen uit kunt wisselen met collega’s uit het netwerk?

Hierbij meteen de oproep om ideeën, gastsprekers en agendapunten voor de bijeenkomst van 12 april aan te leveren! Wij horen graag van jullie.

Datum, tijdstip en locatie
Dinsdag 12 april van 13.00 uur tot ongeveer 16.30 uur.
CCV, Cranenborch, Jaarbeursplein 17 te Utrecht (vlakbij Utrecht centraal station)

Aanmelding en informatie
Stuur voor het aanmelden voor het netwerk en/of voor de bijeenkomst, het inbrengen van ideeën, gastsprekers en agendapunten een e-mail aan de secretaris Femke Wuijts (F.Wuijts@Dronten.nl). Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Martine Tieleman (MTieleman@GemeenteWestland.nl).Locatie Utrecht
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.