Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Vide nieuwjaarsbijeenkomst

<< voor een sfeerimpressie, de presentaties van de sprekers en een vodcast verwijzen we u naar de volgende pagina >>.

 

De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 25 januari 2011 in Nieuwspoort te Den Haag.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst worden door Dr. Bert Pol (Hogeschool Utrecht & Tabula Rasa) en Daniëlle de Jong (communicatiemanager bij de AFM) de nieuwjaarslezing gehouden. Met als centraal thema beïnvloedingscommunicatie. De titel van de lezing is:

Hoe kunnen we als toezichthouders en inspecties ons beïnvloedingsrepertoire vergroten en effectiever maken? Inzichten uit de sociale psychologie en de marketing toegankelijk gemaakt aan de hand van de toezichtpraktijk.


Dr. Bert Pol is na zijn promotie onder andere werkzaam geweest als marketingmanager bij een verzekeringsmaatschappij en had managementfuncties bij reclame- en adviesbureaus. Als partner van Tabula Rasa combineert hij het adviseren van raden van bestuur en managers met de wetenschap. Hij publiceert regelmatig over communicatie-vraagstukken die managers raken.

Sinds 1 september 2007 bekleedt Bert Pol de leerstoel Overheidscommunicatie aan de Hogeschool Utrecht. Als lector is het zijn taak de inhoudelijke ontwikkeling van het vak overheidscommunicatie te stimuleren. Dit doet hij onder meer door nieuwe wetenschappelijke inzichten te laten doordringen in het onderwijs en door onderzoek te stimuleren.

Daniëlle de Jong: "Ik ben werkzaam als manager Communicatie bij de AFM, daarvoor ruim tien jaar in dienst bij Postbank en ING.
Van huis uit Politicoloog en recent afgestudeerd als Master of Marketing. Binnen de AFM ben ik actief betrokken bij het ontwikkelen en uitrollen van handhavingscommunicatie. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik passie heb voor het onderwerp"

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zal ook de winnaar van de Vide publicatieprijs 2010 bekend worden gemaakt. Meer informatie over de Vide publicatie prijs treft u hier aan.

We eindigen de bijeenkomst met de traditionele receptie waar ruimte is voor gesprek en ontmoeting.


Programma:
16.00 - 16.30 uur   Inloop / ontvangst
16.30 - 16.40 uur   Welkom
16.40 - 17.30 uur   Nieuwjaarslezing door Bert Pol en Daniëlle de Jong
17.30 - 17.45 uur   Uitreiking Vide publicatieprijs 2010
       tot 19.00 uur   Nieuwjaarsreceptie


Wij ontmoeten u graag op 25 januari a.s.


U kunt zich aanmelden via de het aanmeldingsformulier of via een email aan secretariaat@videnet.nl. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij u de bevestiging alsmede de routebeschrijving toezenden.

 


Locatie:
Perscentrum Nieuwspoort
Lange Poten 10
2511 CL te Den Haag

Nieuwspoort is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maximaal 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station Den Haag. Indien u met de auto komt zijn er verschillende grote parkeergarages in de naaste omgeving.

 Locatie Nieuwspoort te Den Haag
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.