Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

LOM Handhavingscongres 2010

LOM Handhavingscongres 9 september 2010

 

 

 

 

 

 

Inschrijving LOM Handhavingscongres 2010 geopend

 

Het LOM organiseert op 9 september 2010 in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam het tweejaarlijkse, landelijke congres voor milieuhandhavers, managers en bestuurders uit alle kleursporen. Het congres is geheel gratis en biedt plaats aan 1000 deelnemers. Meer informatie en aanmelden kan via www.lomcongres.nl of www.lom.nl.

Het LOM congres is een congres om kennis te vergaren en kennis te delen. Maar ook de ontmoetingsplek voor de handhavers van Nederland en de plek waar politici, beleidsmedewerkers en praktijkmensen samenkomen. Het thema is dit jaar ‘Handhaven met een ster’. Hoe kunnen we in de toekomst de handhaving nog beter organiseren en vormgeven? Het programma is heel gevarieerd met 30 workshops, verschillende debatten, interessante praatsessies en een grote kennismarkt.

Rode draad in alle presentaties, debatten en workshops zal zijn de manier waarop er vanuit de handhaving een adequate invulling gegeven kan worden aan de toekomstige organisatieveranderingen. Belangrijkste thema’s op het congres zijn informatie-uitwisseling, ketenhandhaving en de landelijke prioriteiten. Na de lunch zal de Handhaver van het jaar 2010 bekend worden gemaakt.Toegangsprijs gratis
Organisator LOM
Locatie Rotterdam
Website http://www.lomcongres.nl
Primaire doelgroep congres voor milieuhandhavers, managers en bestuurders uit alle kleursporen
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.