Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Symposium 'De deugden van de commissaris. Hoe verder met een gedragscode voor commissarissen'.

Op 25 maart 2010 organiseert het Erasmus Instituut Toezicht & Compliance met medewerking van Ernst & Young en De Baak het symposium:

'De deugden van de commissaris. Hoe verder met een gedragscode voor commissarissen'
.

In oktober 2009 publiceerde het EITC een eerste concept Gedragscode voor Commissarissen en Toezichthouders. Aanleiding om een gedragscode te schrijven waren de vele ongeschreven regels voor commissarissen, de hoge verwachtingen die de maatschappij heeft van commissarissen en de beroepsmatige kenmerken die het commissariaat steeds meer met zich meebrengt. Vele geïnteresseerde partijen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging te reageren op deze conceptgedragscode die ook veelvuldig onderwerp van gesprek werd bij bijeenkomsten en in de media. Tijdens het symposium zullen de verzamelde reacties met het publiek gedeeld worden.

Dit symposium is, gezien het actuele thema en de sprekers, waaronder Jean Frijns, Rob Pieterse, Ada van der Veer, Harry Starren (vz), erg interessant voor u, uw collega's en relaties. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken dit symposium onder de aandacht te brengen binnen uw netwerk. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.toezichtencompliance.nl.

Klik hier voor de flyer en hier voor de antwoordkaart.

 

printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.