Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

De Nederlandse ArbeidsmarktDag 2009-CONGRES

Arbeid in crisis?
Terugkijken en vooruitzien

14 oktober 2009,
SER-gebouw, Den Haag 

Stichting De Nederlandse ArbeidsmarktDag (een samenwerking van AIAS en Regioplan Beleidsonderzoek) en TVA (Tijdschrift voor Arbeidsvraagstukken) nodigen onderzoekers, evaluatoren en beleidsmakers op het terrein van arbeid en arbeidsmarkt van harte uit voor dit congres.

Op woensdag 14 oktober 2009 bieden we een interessant dagprogramma met prominente sprekers vanuit wetenschap en beleid, waaronder Coen Teulings (CPB), Alexander Rinnooy Kan (SER) Egbert Holthuis (E.C) en Jacques van Hoof (TvA).

De centrale vraag van deze conferentie is: wat kunnen we leren van 25 jaar onderzoek en beleid rond arbeid en arbeidsmarkt voor de aanpak van de huidige crisis én voor Toekomstig beleid? Daarmee is deze dag ook interessant voor evaluatoren. De algemene inleidingen van deze dag gaan in op wat wij hebben geleerd van 25 jaar evalueren van beleidsinstrumenten voor het arbeidsmarktbeleid van de nabije toekomst. Ook in de werkgroepen komen papers aan de orde die kritisch kijken naar de effecten van beleid.

Voor meer informatie en inschrijving: www.arbeidsconferentie.nlLocatie SER-gebouw, Den Haag
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.